Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.net


  Gratis voorspellingen van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Jeetje.zo to the point. Je hebt op alle gebied gelijk gekregen. Jammer voor mij maar pluim voor jou. Dankjewel Anouk.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor de mooie reading. Heel bijzonder wat je allemaal hebt gezien en ik hoop dat jouw mooie voorspelling uitkomt. Wat jij zag m.b.t mijn situatie klopte helemaal en bedankt voor de goeie raad. Superlieve vrouw.




Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, je hebt dingen gezegd die nu duidelijk worden, over mijn werk en ook over een thuis situatie. Wat je hebt door gekregen is nu echt gaande en ik kan alleen maar dank je wel zeggen hiervoor. Dank je wel Nelleke. Heel knap van je dit. Knuffels.




Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Beste Adora, uw voorspelling is uitgekomen in de voorspelde tijdspanne. Behalve een paar details klopt het allemaal.
Van harte bedankt en ik raad iedereen aan om u eens te bellen.




Ervaring van Ann met helderziende Adora   Ervaring van Ann met helderziende Adora   Ervaring van Ann geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Lieve Bo, zoals beloofd zou ik een berichtje achter laten zodra uw voorspelling is uitgekomen. Bizar hoe nauwkeurig u bent. Ik heb vertrouwen in uw volgende voorspelling. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bo   Ervaring van Anoniem met helderziende Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Bedankt, het was fijn met jou te praten. En gelukkig komt alles goed. Grtjs.




Ervaring van rita met helderziende Maakali   Ervaring van rita met helderziende Maakali   Ervaring van rita geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Hoi Lola,

Zojuist heb ik je gesproken ik had 1 vraag en jij gaf kort en duidelijk aan dat er een nieuwe start komt. Ik hoop dat de voorspelling uitkomt en zodra deze uitkomt zal ik zeker een getuigenis plaatsen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Nima is een oprechte, lieve vrouw en een top medium. Dank u voor alles.




Ervaring van riet met helderziende Nima   Ervaring van riet met helderziende Nima   Ervaring van riet geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter, We spreken ons al jaren en nu zijn er twee zaken toch uitgekomen. Nu beginnen de puzzelstukjes steeds meer ineen te vallen, Super. Dank Je Gunter.




Ervaring van HG met helderziende Gunter   Ervaring van HG met helderziende Gunter   Ervaring van HG geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende QuinyQueen
  Ervaring met helderziende QuinyQueen
  Kan formidabel goed invoelen. Hier kan ik wel iets mee.




Ervaring van Lies met helderziende QuinyQueen   Ervaring van Lies met helderziende QuinyQueen   Ervaring van Lies geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je was goed. Alles klopte. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met helderziende Louisa   Ervaring van Vrouw met helderziende Louisa   Ervaring van Vrouw geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met helderziende Cassandra   Ervaring van Silke met helderziende Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Dag Liesje, hartelijk bedankt voor het fijne gesprek en de goede aanbevelingen die ik mocht ontvangen. Hartelijke groet, Anita.




Ervaring van Anita met helderziende Liesje   Ervaring van Anita met helderziende Liesje   Ervaring van Anita geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Maakali er zijn al voorspellingen uitgekomen op korte tijd. Kleinzoon geslaagd voor eindexamen, dochter die reis ging maken, klopt ook. Rechtzaak(niet bij mij) klopt. Ben er van onder de indruk. Wat ben je goed, alle sterren krijg je van mij. En nu wachten op de rest waar ik nu een heel goed gevoel bij heb. Gr. Van hoopvol. xxx.




Ervaring van jolanda met helderziende Maakali   Ervaring van jolanda met helderziende Maakali   Ervaring van jolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve Stefanie, ik heb je vandaag voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad, je hebt mij veel klaarheid gegeven. Ik weet dat ik het rustig aan zal moeten doen wil ik zijn hart terug winnen en dat ik tegen het einde van dit jaar veel verder zal staan dan nu. Ik hoop dat je voorspelling uit komt, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve groetjes y.




Ervaring van yolanda met helderziende Stephanie   Ervaring van yolanda met helderziende Stephanie   Ervaring van yolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende MathildaNili   Ervaring van Anoniem met helderziende MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met helderziende Evs   Ervaring van E met helderziende Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Karin met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Heel goed gesprek gehad met Johan. Hij zat er bovenop, en kon precies vertellen wat er speelde.




Ervaring van An met helderziende Johan   Ervaring van An met helderziende Johan   Ervaring van An geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Beste,isha

Heb je gisteren voor de 1x gesproken. Je was kordaat over moeders zich mengen met de kids.
En dat andere laat ik u nog weten of dit ook echt gebeurd.




Ervaring van Moeder met helderziende Isha   Ervaring van Moeder met helderziende Isha   Ervaring van Moeder geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  Wauw, super goede reading gekregen gisteren. Er is al wat uitgekomen. Contact met kindje is vandaag gebeurd. Na lange tijd. Ben zo blij. Ik ben haar goede tante precies zoals je zij. Haar ogen glinsterden. Ik bel je zeker nog terug. Je bent echt heel goed. Lieve dame.




Ervaring van Sonja met helderziende Sim   Ervaring van Sonja met helderziende Sim   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, ik heb afgelopen week echt gelachen met je, onze gesprek over de stofzuiger, altaar whihihi. Je gaf me echt weer de HOOP terug, dank je wel. Zoals afgesproken laat ik je snel weer weten. Dikke knuffel van mij, Happy.




Ervaring van Happy met helderziende Gunter   Ervaring van Happy met helderziende Gunter   Ervaring van Happy geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met helderziende Maakali   Ervaring van Tom met helderziende Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Maakali   Ervaring van Nathalie met helderziende Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Jeetje zeg. Onwijs veel geleerd van Ana en alles wat ze zei klopte. Ik heb veel bevestigingen gekregen van wat ik voelde. Ze is heel rustgevend. Zaken waar ik aan twijfelde heeft ze kunnen beantwoorden waardoor ik de puzzel compleet heb. Ik heb dus te maken met een tweelingziel wat heel veel verklaard van de reis die ik maak. Heel prettig dat ik mijn verhaal heb kunnen doen bij haar en me begrijpt.

Ana is echt een aanrader en ze heeft bijzonder mooie gaves.

Ik wil je heel graag bedanken voor deze mooie ervaring. Ik zal je zeker nog eens bellen als er ontwikkelingen zijn.

Liefs xxx.




Ervaring van Yasmine met helderziende Ana   Ervaring van Yasmine met helderziende Ana   Ervaring van Yasmine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shariffa
  Ervaring met helderziende Shariffa
  Lieve lieve dame wat een aangenaam gesprek hebben wij vandaag gehad, verbluffend gewoon, zo diepgaand, zo verhelderend, zo veel wijsheid, handvaten en boodschappen meegekregen. Ik stond met open mond hoe je alles omschrijf en zuiver aanvoelde. Ben nu nog altijd onder de indruk en gaat nog een paar dagen duren. Duizend maal dank en voor mij ben je ontelbare sterren waard, jij bent eentje uit de duizend met een hele mooie aangeboren zuivere gave.




Ervaring van Carine met helderziende Shariffa   Ervaring van Carine met helderziende Shariffa   Ervaring van Carine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shar
  Ervaring met helderziende Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met helderziende Shar   Ervaring van Annick met helderziende Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met helderziende Sid   Ervaring van Asje met helderziende Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met helderziende Nellekke   Ervaring van Winkeltje met helderziende Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met helderziende Patries   Ervaring van M. Lamine met helderziende Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met helderziende Lola   Ervaring van Moon met helderziende Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met helderziende Gazali   Ervaring van Lisa met helderziende Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laaya
  Ervaring met helderziende Laaya
  Een vrouw met een bijzondere gave. Doortastend. Vriendelijk en respectvol.




Ervaring van Lies met helderziende Laaya   Ervaring van Lies met helderziende Laaya   Ervaring van Lies geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden