Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.net


  Gratis voorspellingen van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is heel prettig om mee te praten en ze neemt heel gedetailleerd op om vervolgens met een scherpe analyse en voorspelling te komen. Ze heeft me vaak geholpen.




Ervaring van Ton met helderziende Desteny   Ervaring van Ton met helderziende Desteny   Ervaring van Ton geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb mevrouw Desteny nu al een paar keer gesproken en ben heel erg onder de indruk van haar. Met name wat betreft 3 voorspellingen. Twee uitslagen heeft ze zeer nauwkeurig voorspeld en de 3e was dat ik het zou redden tot vandaag ondanks het er financieel door omstandigheden totaal niet rooskleurig uitzag. Ook over mijn moeilijke dwarse partner heeft ze mooie dingen voorspeld waarvan ik nu al weet dat ze allemaal zullen uitkomen. Ze heeft mij ook gewaarschuwd om iets voortaan achterwege te laten en dat ga ik dan ook absoluut niet meer doen. Tot nu toe heeft ze er nooit naast gezeten dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt dan hoeft u niet verder te zoeken na het lezen hiervan. (Ik weet nu al dat ik na deze getuigenis haar veel moeilijker ga kunnen bereiken want waarschijnlijk gaat haar telefoon nu roodgloeiend zijn).




Ervaring van Judy met helderziende Desteny   Ervaring van Judy met helderziende Desteny   Ervaring van Judy geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Vandaag voor het eerst gesproken een geweldige medium dat ik nooit eerder ben tegen gekomen heb ontzettend veel mediums gebeld hoge telf kosten maar Destiny jij bent de beste je weet alles te vertellen waawh ik stond er versteld van jou kwaliteiten gaat alle verstand te boven mensen bel zelf en oordeel SUPER MEDIUM dank je wel lieve dame dat jij de spijkers op de koppen sloeg lieve groetjes v Joy.




Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Vanavond heb ik voir de qe keer gebeld met deze topper Destiny' ik hoefde haar niks te vertellen zij vertelde mij alles ik werd hier stil van .hoe kan jij dit alles weten omg ik heb vele mediums gebeld maar dit overtreft alles echt een aanwinst op deze lijn. Zelf kom ik uit buitenland weet echt eea dit had ik nooit meegemaakt. Een lieve dame houd je niet onnodig aan de lijn to the point alles wat ze zei klopte als een BUS dank je wel lief mens .Bel haar en oordeel zelf
Groetjes v Joy.




Ervaring van JOY met helderziende Desteny   Ervaring van JOY met helderziende Desteny   Ervaring van JOY geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi hoi

Ik heb je juist gebeld en u sloeg weer koppen met nagels.
Ik contacteer je weer als het uitkomt.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dank u wel Desteny voor de mooie consult. het voelde goed om jou te bellen. dank u wel , sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Desteny   Ervaring van Sonja met helderziende Desteny   Ervaring van Sonja geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Moeders Destiny.

Voor mij ben je een echte Engel, supergoed met invoelen in mijn situatie en behalve,dat, je bent ook nog is superlief. je voelt mij heel goed aan
en stelt mij iedere keer weer gerust met je voorspellingen en vleugje humor.
Er zijn al wat dingen uitgekomen, maar zoals je altijd zegt Geduld en t klopt.

Love you.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met helderziende Desteny   Ervaring van Happy girl met helderziende Desteny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dankuwel Desteny. uw voorspelling is na jaren toch uitgekomen.




Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is een aanrader. Voorspelling die zij bij me heeft gedaan is uitgekomen. Het kan nu enkel nog beter gaan, ik kijk er al volledig naar uit. Dank u.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Een echt toppertje een echte aanrader ik zat echt in de put je zei je naam word gezuiverd en het is uitgekomen bedankt
Sandra xxx.




Ervaring van Sandra met helderziende Desteny   Ervaring van Sandra met helderziende Desteny   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Zojuist een reading gehad. Ze was meteen straight to the point. En wond er geen doekjes omheen. Ik moet er vertrouwen in hebben. En wat mijn gevoel was, klopt ook. Het gaat goedkomen. Hij komt weer. En positief blijven zoals ik altijd ben. Liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met helderziende Desteny   Ervaring van Suzanne met helderziende Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik voelde me heel slecht en toen ik je stem hoorde veranderde dat helemaal. Bedankt dat je me weer heb laten lachen Desteny.
Ze voelt heel snel in en benoemde zelfs een letter van iemand die ze niet kon weten. Hele duidelijke en fijne reading. Dankjewel.




Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Zojuist weer helemaal gerust gesteld en tevreden opgehangen. Heb alle vertrouwen in hetgeen ze zegt, omdat ik weet dat ze het altijd juist heeft. In al die jaren dat ik Desteny al ken en welke vraag je ook stelt, ze zit gewoonweg altijd goed. Top medium dus eerlijk, direct, bondig en een fijne gesprekspartner. Absoluut een aanrader.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Duidelijk, concreet en voornamelijk een hele bijzondere consult gehad. Tesekkur ederim Desteny. Ik raad het iedereen aan.




Ervaring van M met helderziende Desteny   Ervaring van M met helderziende Desteny   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Altijd fijn je weer te spreken. Eerlijk, duidelijk, snel en voelt alles heel goed aan en zit er bovenop. Leg altijd met een gerust hart op na het consult. Hopelijk tot snel.




Ervaring van Siri met helderziende Desteny   Ervaring van Siri met helderziende Desteny   Ervaring van Siri geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Top medium. Hoop dat je er snel weer bent. X.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Heel erg goed medium. Vertelt je niet wat je wilt horen, maar zoals het is. Voelt heel snel in, geeft eerlijk antwoord zonder informatie vooraf en zit altijd juist. Hopelijk tot snel.




Ervaring van E. met helderziende Desteny   Ervaring van E. met helderziende Desteny   Ervaring van E. geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ken Desteny al zoveel jaren. Wat ik ook met haar bespreek, ze zit altijd goed met wat ze aangeeft. Geen eindeloos verhaal of algemene duidingen, maar heel specifiek en snel antwoord op je vragen. Warm persoon met humor, integer en houd je niet onnodig aan de lijn. Zeer goed medium. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met helderziende Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met helderziende Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met helderziende Desteny   Ervaring van m. met helderziende Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met helderziende Desteny   Ervaring van Denise met helderziende Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met helderziende Desteny   Ervaring van Fati met helderziende Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met helderziende Desteny   Ervaring van Ikke met helderziende Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dankjewel Desteny voor het mooie gesprek van zojuist.
Was me al zorgen aan het maken ,had je een paar dagen niet gezien op de lijn maar gelukkig je bent er weer. Je begeleid me door een moeilijk proces en dat doe je (ondanks dat ik niet de makkelijkste ben) met veel geduld en liefde. Dankjewel xxx.




Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Goedemidsag Disteney.

Ik heb jou zojuist gesproken en jou voorspellungen zijn uitgekomen. Ik ben heel erg blij. Goed dat je alles zo kan zien met jou gave. Succes en we spreken elkaar weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Een hele lieve en zuivere vrouw. Ze blijft hetzelfde zien bij elk telefoongesprek. Desteny voorspelde vorig jaar dat ik van baan zou wisselen en dat het met school goed zou aflopen. Volgens haar zou ik minstens een jaar gaan werken bij dat bedrijf. Ik heb eergister wen jaarcontract gekregen. Ook kreeg ik gister te horen dat ik mijn masterdiploma heb gehaald. Echt geweldig.

Nu maar even afwachten op de overige voorspellingen m.b.t. De liefde.




Ervaring van Jen met helderziende Desteny   Ervaring van Jen met helderziende Desteny   Ervaring van Jen geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Destiny haar voorspelling is uitgekomen. Mijn ex zou terugkomen en in een iets anders jasje. En het klopte helemaal, hij is veel zachter en rustiger.
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  BEDANKT voor de woorden vanmorgen Desteny. U heeft gelijk gehad dat 2 personen niet aanwezig kunnen zijn en dat het goed zou komen met de uitslag van mij. Nou Desteny, u heeft gelijk gehad hoor. Ik mag inderdaad meer vertrouwen houden dat weet ik. Ik bel u zsm weer terug. XxX.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Spijker op zijn kop bij Destiny hoor. Dank voor de zuivere reading.




Ervaring van klaasje met helderziende Desteny   Ervaring van klaasje met helderziende Desteny   Ervaring van klaasje geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden