Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendengratis.net


  Gratis voorspellingen van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Bhartie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendengratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Ik wilde nog even laten weten dat je voorspelling is uitgekomen van een paar weken geleden, bedankt daarvoor.




Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Hallo, bedankt voor je mooie consult, geen woorden voor. Zo raak en de dingen die je zei kon je niet weten. Ik bel je zeker heel erg snel terug. Je bent kei goed.




Ervaring van A.m. met helderziende Bhartie   Ervaring van A.m. met helderziende Bhartie   Ervaring van A.m. geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Dank je wel Bhartie voor je bevestiging,
Bel je zeker nog terug

Gr.
R




Ervaring van R met helderziende Bhartie   Ervaring van R met helderziende Bhartie   Ervaring van R geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Hi Bhartie, dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Ik laat het je zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Bhartie   Ervaring van S met helderziende Bhartie   Ervaring van S geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Wederom bedankt voor het gesprek Bhartie, je hebt weer super goed ingevoeld en kon de dingen ook plaatsen.




Ervaring van Michael met helderziende Bhartie   Ervaring van Michael met helderziende Bhartie   Ervaring van Michael geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Bedankt voor je mooie inzichten. Zo waar en het klopt allemaal. Xxx.




Ervaring van Annoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Annoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Annoniem geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Erg onder indruk. :).




Ervaring van J. met helderziende Bhartie   Ervaring van J. met helderziende Bhartie   Ervaring van J. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  BAM. Je was de enige die zag dat mijn sollicitatie op niets uit zou lopen. Echt top reading. Nu wachten op de uitkomst van de andere voorspellingen. Dank je.




Ervaring van A met helderziende Bhartie   Ervaring van A met helderziende Bhartie   Ervaring van A geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Dank voor je mooie, lieve boodschap. Ik krijg een kippenvel van je laatste alinea. Dank je. :).




Ervaring van Selena met helderziende Bhartie   Ervaring van Selena met helderziende Bhartie   Ervaring van Selena geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Dank je wel voor alles, je hebt zo een rustgevende stem en daar wordt ik zelf ook zo rustig van. Je had weer helemaal gelijk. Ik moet er gewoon vertrouwen in blijven houden en dan komt het zeker goed. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie

Dank u wel voor u luisterend oor.
De inzichten en advies.
Ik bel u gauw weer terug. Ben weer een stuk rustiger.

Liefs T.




Ervaring van T met helderziende Bhartie   Ervaring van T met helderziende Bhartie   Ervaring van T geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Wow, in een woord goed. Ik was verbaasd hoeveel zij wist en kon vertellen over mijn situatie. Jij kwam dicht bij mijn gevoel, hoe ik er ook over denk. Dank je wel nogmaals.




Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Helemaal duidelijk. Dankjewel wel Bhartie. Ik weet wat ik moet doen. Liefs.




Ervaring van Roshni met helderziende Bhartie   Ervaring van Roshni met helderziende Bhartie   Ervaring van Roshni geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Beste Bhartie,

Dank voor uw inzichten.

Liefs Guanita.




Ervaring van Guanita met helderziende Bhartie   Ervaring van Guanita met helderziende Bhartie   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Hallo, bedankt voor je mooie reading. Ik had vorige week niks geplaatst maar ik dacht ik doe het toch nog even, want het is allemaal uitgekomen. Je was de enige die het zag. Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Dit was de 2e X dat ik je belde en je zag het weer helemaal. Je heb me weer moed gegeven om er toch voor te blijven gaan. Bedankt voor het leuke gesprek en je rustgevende stem, je bent n Engel A & G.




Ervaring van A & G met helderziende Bhartie   Ervaring van A & G met helderziende Bhartie   Ervaring van A & G geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie,

Bedankt voor het fijne gesprek van vandaag 28-1. Jammer de verbinding verbrak.
Liefs S.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie,

Ik bel je nu al ruim een jaar met regelmaat en je stem is zo rustgevend. Ik heb nu weer rust in mijn hoofd dankzij jou. Heb je vannacht weer gesproken over de liefde van m'n leven en je zegt nog steeds hetzelfde als een jaar terug, met het verschil dat dit nu de laatste loodjes zijn, dus nog even geduld hebben en vertrouwen blijven houden, ook al is dat niet even makkelijk. Er zijn nog een paar toppers hier op de lijn die hetzelfde blijven zeggen. Jullie zijn toppertjes.
Heel veel dank en een dikke knuffel.




Ervaring van an met helderziende Bhartie   Ervaring van an met helderziende Bhartie   Ervaring van an geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Bedankt voor het gesprek. U heeft me inzicht gegeven en u ziet de dingen goed. Ik vond het fijn. Groetjes Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Bhartie   Ervaring van Sandra met helderziende Bhartie   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Super lief dat jij mij op weg geholpen heb. Ik vind het toch even fijn om altijd weer een andere kijk te horen. Je begrijpt wat ik bedoel. Dikke kus en bedankt weer.




Ervaring van anita met helderziende Bhartie   Ervaring van anita met helderziende Bhartie   Ervaring van anita geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Heb je net gebeld, je bent n lieve en zachte 'engel' met een zeer rustgevende stem. Beantwoord de vragen en kan er zelfs een tijd op plakken en wijkt niet af. Ik hoop nu terug vredig te kunnen slapen met positieve energie omdat ik geloof wat je voorspelt hebt. Dikke pluimen voor een vredige dame 'engel' Dank je, een late beller A.




Ervaring van Annick met helderziende Bhartie   Ervaring van Annick met helderziende Bhartie   Ervaring van Annick geplaatst op 27 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Bedankt dat jij mij zo weer op weg hebt geholpen. Ik ben blij dat jij mij gewoon de waarheid verteld. Jij bent voor mij een van de beste. Ik haal zoveel troost uit jouw readings. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem met helderziende Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Bhartie,
dank je voor je heldere kijk op mijn zaak.ben benieuwd.




Ervaring van Juan met helderziende Bhartie   Ervaring van Juan met helderziende Bhartie   Ervaring van Juan geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  dankjewel Bhartie voor ons gesprek eerder deze week, ik kreeg net een berichtje terug. Niet veel in maar het maakt toch een verschil aan de hemel dan hem helemaal niet horen.ik bel je zeker in de komende 10 dagen terug om er even dieper op in te gaan, fijne zondag.




Ervaring van krista met helderziende Bhartie   Ervaring van krista met helderziende Bhartie   Ervaring van krista geplaatst op 25 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Bedankt voor de mooie inzichten.Top.




Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 5 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie, heel erg bedankt voor u consult. u bent heel erg goed en wist precies te vertellen wat zich afspeelde tot in detail. top, groetjes sivani.




Ervaring van sivani met helderziende Bhartie   Ervaring van sivani met helderziende Bhartie   Ervaring van sivani geplaatst op 11 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Heb je vanavond gesproken en ik was totaal sprakeloos. De nagel op de kop en je vertelde dingen die je echt niet kon weten. Grote aanwinst voor deze lijn.
Groetjes van een collega.




Ervaring van collega met helderziende Bhartie   Ervaring van collega met helderziende Bhartie   Ervaring van collega geplaatst op 21 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Top.




Ervaring van Miranda met helderziende Bhartie   Ervaring van Miranda met helderziende Bhartie   Ervaring van Miranda geplaatst op 19 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendengratis.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendengratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendengratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Helderziendengratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden