helderziende vertelt over edelsteen Toermalijn Meloen

edelsteen Toermalijn Meloen

Toermalijn Meloen is een krachtige edelsteen die het hart opent en helpt bij het uiten van emoties en relaties.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Toermalijn Meloen | Gratis Helderziende Edelsteen Toermalijn Meloen | Gratis Helderziende

edelsteen Toermalijn Meloen

toermalijnmeloen

Wereldkaart herkomst edelsteen Toermalijn Meloen | Gratis Helderziende
Toermalijn Meloen gewonnen uit de bodem van Brazilie | GratisHelderziende
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van edelstenen, waaronder edelsteen Toermalijn Meloen, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze edelstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van edelstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

Eigenschappen van edelsteen Toermalijn Meloen

Toermalijn meloen is een combinatie van groene en roze toermalijn en staat bekend om zijn krachtige en beschermende energieën. Het kan ons helpen bij het afweren van negatieve energieën en emoties en ons beschermen tegen elektromagnetische straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Toermalijn meloen kan ons ook helpen bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en evenwicht, en ons helpen bij het loslaten van stress en angst.
Toermalijn meloen is een bicolour toermalijn die bestaat uit groene en roze varianten van het mineraal toermalijn. Het heeft een hardheid van 7-7,5 op de schaal van Mohs en heeft een glasachtige tot matte glans.
Toermalijn meloen wordt geassocieerd met het hartchakra (vierde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het hartchakra heeft invloed op onze liefde, compassie en emotionele balans, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën en ons helpt bij het bereiken van hogere bewustzijnsniveaus. Toermalijn meloen kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van een gevoel van spirituele verbinding en evenwicht. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van positieve emoties en het loslaten van negatieve emoties die ons belemmeren bij ons spirituele groei.
tentoon edelsteen Toermalijn Meloen | Gratis Helderziende edelsteen Toermalijn Meloen | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen